fbpx

Viimeisimmät artikkelit

YRITYSKUVAUS

Mainoskuvaus ja Brändikuvaus yrityksille, sekä julkiselle sektorille – We Do It!

Ammattimaiset yrityskuvat viestivät asiakkaalle mielikuvia tuotteesta tai palvelusta, ja välittävät luottamusta sekä odotuksia. Yrityksenne näköiset valokuvat erottavat teidät kilpailijoista ja helpottavat markkinointia.

Foto Bakeryn kautta saatte helposti koko paketin: Kuvauksen suunnittelu ja tuotanto, mallit, stylisti, meikkaaja, valokuvaaja, videokuvaaja ja editoija.

Voit siis nostaa jalat pöydälle, ja antaa meidän hoitaa homma suunnittelusta toteutukseen saakka!

FOTO BAKERY ON YLPEÄ ASIAKKAISTAAN

Alla muutamia yrityskuvauksen asiakastöitä

Valokuvaaja Sanna palveluksessanne

Sanna on Foto Bakeryn perustaja sekä vastaava valokuvaaja, jolla on yli 10-vuoden kokemus valokuvaajana. Sanna on erikoistunut Foto Bakerylla henkilö-, sekä henkilöstökuviin, mainoskuviin ja brändikuviin. Sannan vahvuus kuvaajana on toiminnallisissa yrityskuvissa.

BRÄNDIKUVAUS & MAINOSKUVAUS

Brändi- ja mainoskuvat tekevät yrityksen markkinoinnista visuaalisesti kiinnostavaa ja vaikuttavaa. Laadukkaita yrityskuvia voidaan hyödyntää niin yrityksen nettisivuilla, sosiaalisessa mediassa, yritysraporteissa sekä muissa markkinoinnin julkaisuissa. Foto Bakeryn kautta saatte tilattua kokonaisvaltaisen palvelupaketin valokuvauksen suunnittelusta tuotantoon ja jälkikäsittelyyn sisältäen mallit, stylistin ja meikkaajan. Palveluihimme kuuluu aina ammattitaitoinen tiimi ja kuvauksen suunnittelussa otamme huomioon asiakkaan tarpeet ja tavoitteet tuottaaksemme kuvia, jotka tukevat asiakkaan markkinointia.

Brändikuvat voivat pitää sisällään erilaisia toimintoja aina toimistotyöstä tuotantolinjoille ja työmaille. Vastaavalta kuvaajaltamme Sannalta löytyykin vankka kokemus mm. teollisuuskuvauksesta, voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä tarvittavat turvavarusteet teollisempaankin kuvaukseen. Laadukkaat mainoskuvat herättävät katsojan kiinnostuksen, saavat heidät pysähtymään ja sitoutumaan viestiin. Foto Bakeryn tavoitteena on luoda helposti hahmotettavia mainoskuvia, jotka välittävät iloista ja positiivista tunnelmaa. Tarjoamme korkealaatuisia, lifestyle-henkisiä ja toiminnallisia mainoskuvia, jotka sopivat niin web- kuin printtikäyttöön. Tuotannon suunnittelun helpottamiseksi meillä on käytössä oma mallipankki, josta asiakkaan on helppo valita sopivia malleja kuvatuotantoihin.

Yrityskuvat ajan tasalla vai olisiko aika päivittää?

Kuvaamme yrityksille kaikkialla Suomessa ja oma studiomme sijaitsee Sörnäisten Hattutehtaalla Helsingissä.

#YRITYSKUVAUS #MAINOSKUVAUS #BRÄNDIKUVAUS #VALOKUVAUS #YRITYKSELLE #HELSINKI #ESPOO #VANTAA #UUSIMAA #TAMPERE
Soita ja kysy lisää!