fbpx

Viimeisimmät artikkelit

TEOLLISUUSKUVAUS

Teollisuus | Infra | Rakentaminen

Foto Bakery on erikoistunut teollisuuden ja infrarakentamisen kuvaamiseen. Dokumentoimme yritysten tuotantoprosesseja ja infrastruktuuria kuvaamalla tehtaita, työmaita, tuotantolinjoja, laitteita, työntekijöitä, työskentely-ympäristöjä ja tuotteiden valmistusprosesseja.

Teollisuuskuvaaminen vaatii erityistä osaamista ja ymmärrystä teollisuuden dynamiikasta, jotta voidaan luoda visuaalisesti kiinnostavia kuvia, jotka kertovat teollisuuden voimasta ja merkityksestä.

“Teollisuusala on laaja ja monipuolinen ja harvemmin lopputuotteiden käyttäjillä on käsitystä tuotteiden valmistuksesta. Teollisuuskuvauksen avulla yritykset voivat esittää toimintaansa ja tuotantoprosessejaan visuaalisesti ja näin herättää mielenkiintoa kohderyhmissä. Teollisuus, rouheine pintoineen ja toimintoineen ansaitsee tulla kuvatuksi!”

- Valokuvaaja Sanna Nuutinen -

Teollisuuskuvausta kattavasti koko Suomen alueella

Teollisuus, infrarakentaminen, rakennusala ja raskaskalusto - kuvaamme stillit ja videot, sekä maasta että ilmasta.

Vastaava kuvaajamme Sanna on kokenut teollisuusympäristöjen kuvaaja, jolla on taito kuvittaa karutkin kohteet laadukkaiksi ja mielenkiintoisiksi kuviksi. Sannalla on voimassa oleva työturvallisuuskortti sekä kaikki teollisuuskuvaukseen tarvittavat varusteet.

PYYDÄ TARJOUS TEOLLISUUSKUVAUKSESTA

Soita ja kysy lisää!