fbpx

Valokuvaaja esittäytyy

MEISTÄ

Foto Bakery on keskisuurten ja suurten yritysten ammattitaitoinen, asiakaslähtöinen ja ketterä kuvatuotantopalveluiden kumppani.

Tavoitteenamme on tulla edelläkävijäksi yrityskuvauksen kilpailukentällä tarjoamalla laadukkaita ja kustannustehokkaita kuvatuotantoja asiakkaillemme.

Sitoudumme jatkuvasti kehittämään palveluitamme ja toimintaamme vastaamaan asiakkaidemme tarpeita ja olemaan luotettava sekä pitkäaikainen kumppani, joka tukee asiakkaidemme bränditarinaa ja viestintää visuaalisesti.

yrityskuvaus-lohja-valokuvaaja
Yrityskuvaus-lohja-valokuvaaja

FOTO BAKERYN TIIMI

The Foto Baker

Sanna Nuutinen

Foto Bakeryn perustaja ja vastaava valokuvaaja sekä tuottaja.  Pitkä, yli 10 vuoden työkokemus valokuvaajana media- ja mainosalalta.
Asiakaslähtöisyys on ohjannut niin Sannan kuin Foto Bakeryn toimintaa perustamisvuodesta 2019 lähtien.

“Olen työskennellyt asiakaspalvelun parissa jo 25 vuotta, ja se jos mikä on kasvattanut minusta yrittäjän, jolle asiakkaan toiveiden toteuttaminen ei riitä. Asiakaskokemuksen ylittäminen on tavoitteena, aina.”

sanna@fotobakery.fi
044 2450 407

The Brand Baker

Jemina Luomajoki

Foto Bakeryn tuottaja, luova suunnittelija ja markkinoinnin moni-nainen. Aiempi työkokemus asiakaspalvelun, markkinoinnin, mainonnan ja median kentältä eri kokoisista tuotannoista ja toimistoista. Kaikki asiakastyö on asiakaspalvelua ja tämä korostuu ihanasti Foto Bakeryn toiminnassa!

“Olen ennen kaikkea luova ongelmanratkoja ja viihdyn monipuolisessa työympäristössä. Työssäni luovuuden lisäksi pidän selkeydestä ja rutiineista, joiden avulla vapautan kapasiteettia suunnittelulle. Kaiken asiakastyön pohjalla täytyy aina olla kirkas ymmärrys asiakkaan toiveista ja tavoitteista sekä selkeä dialogi yhteistyön eteenpäin viemiseksi.”

jemina@fotobakery.fi
050 363 4583

The Story Baker

Juho Horttanainen

On asiakkaan tarpeissa sitten bränditarina, henkilöesittely tai somevideo – Juho laittaa kynän sauhuamaan ja mielikuvituksen laukkaamaan. Juho tuottaa ja ohjaa videotuotannot vankalla osaamisella.

Juho toimii yhteistyössä Foto Bakeryn kanssa.

The Video Baker

Jesse Ekholm

Kun asiakkaan toiveissa on laadukas ja pysäyttävä yritysvideo, on Jessen aika astua kuvaan. Jesse taitaa tarinankerronnan salat ja rakentaa asiakkaan toiveita täydellisesti palvelevan videon.

Jesse toimii yhteistyössä Foto Bakeryn kanssa.

Ydintiimimme lisäksi voimme laajan verkostomme avulla tarjota monipuolisia ratkaisuja erilaisiin tuotannollisiin tarpeisiin.

LOCATION SCOUT * MALLIPANKKI * PUKU JA MASKI * SET DESIGN JA SOMISTUS * CATERING * OHJAUS * KÄSIKIRJOITUS * VIDEOKUVAUS * ANIMAATIOT * ÄÄNISUUNNITTELU

Soita ja kysy lisää!