fbpx

Valokuvaaja esittäytyy

Tuo esiin yrityksenne tekijät

HENKILÖSTÖN VALOKUVAUS

Ihmiset antavat kasvot yritykselle ja luovat yhteyden. Laadukkaat henkilöstökuvat yrityksen kotisivuilla, somessa, erilaisissa esitysmateriaaleissa sekä yritysraporteissa vahvistavat yrityksen luotettavuutta ja brändimielikuvaa. Foto Bakerylla tuotetaan yritysten henkilöstökuvia viikoittain, joko asiakkaan toimipisteessä, omalla studiollamme tai sovitussa lokaatiossa.

RAJAUS

Kuvien rajaamisella voimme ohjata katsojan huomion kuvissa tiettyihin elementteihin ja esimerkiksi korostaa henkilön kasvoja, ilmettä tai työasua. Kuvat voidaan rajata esimerkiksi puolivartalokuviksi tai kokovartalokuviksi. Näin ollen kuvien rajaaminen on tärkeä työkalu henkilöstökuvissa ja erilaisilla rajauksilla voidaan halutessa korostaa yrityksen toimintoja tai henkilöstön työtehtäviä.

henkilöstökuvaus-yrityskuvaus
STUDIOSSA TAI MILJÖÖSSÄ

Kuvien tausta määrittää myös kuvien yhtenäisyyttä. Mikäli haluatte kuvia studiotaustalla, voimme rakentaa sellaisen toimitiloihinne tai kuvata omalla studiollamme Helsingin Sörnäisten Hattutehtaalla. Vaihtelua tuovat myös erilaisissa miljöissä kuvaaminen, joissa voi taustalla esiintyä esimerkiksi yrityksenne alaan liittyviä toimintoja.

KUVAUSTAUSTA

Henkilöstökuvienne tausta voi heijastaa esimerkiksi yrityksenne brändivärejä tai -kuvioita. Meillä on laaja valikoima erilaisia taustavärivaihtoehtoja ja tarvittaessa voimme luoda yksilöllisen, käsinmaalatun taustan kuville tai jälkeenpäin digitaalisesti syvätä kuvia erilaisille taustoille.

Erittäin ammattimainen ja kaunis studio! Vahva suositus.

Larissa Haukilehto | Okki Oy

Sanna otti Ravalilaisten henkilöstökuvat. Hän on loistava, tehokas kuvaaja, joka saa ihmiset rentoutumaan ja näyttämään hyvältä kuvissa. Kuvista tuli tyylikkäät ja luonnolliset.

Taina Linnakylä | Raval Helsinki Oy

Laadukas ja asiakasystävällinen palvelu - rento tunnelma ja laadukkaat henkilöstökuvat yrityksellemme!

Peter Laine | Preggo oy

henkilöstön-valokuvaus-helsinki
henkilöstökuvaus-yrityskuvaus
henkilöstökuvaus-yrityskuvaus
henkilöstökuvaus-yrityskuvaus

Toiveidenne mukainen

Henkilöstökuvaus

Toimitiloissanne, studiossa tai erikseen sovitussa lokaatiossa

Tutustu valokuvaajaan

Ammattivalokuvaaja Sanna Nuutinen on erikoistunut henkilö- sekä teollisuuskuvaukseen.

Valokuvaaja, Sanna Nuutinen

Studiokuvaus Helsingin Sörnäisten Hattutehtaalla

Studion osoite: Vilhonvuorenkatu 11 B, 00500 Helsinki

Mitä maksaa?

Tutustu hinnastoomme ja katso valmiit kuvauspakettimme

Henkilöstökuvaaja palvelee koko Suomen alueella

HENKILÖKUVAUS | HENKILÖSTÖKUVAUS

Helsinki, Espoo, Vantaa, Porvoo, Lohja, Vihti, Veikkola, Kirkkonummi, Masala, Nurmijärvi, Hyvinkää, Mäntsälä, Sipoo, Loviisa, Askola, Karkkila, Siuntio, Inkoo, Raasepori, Hanko, Loimaa, Pöytyä, Somero, Salo, Laitila, Turku, Naantali, Nokia, Pirkkala, Lempäälä, Vesilahti, Urjala, Orivesi, Tampere, Ikaalinen, Kangasala, Nummela

Soita ja kysy lisää!