fbpx

Viimeisimmät artikkelit

HENKILÖSTÖKUVAUS STUDIOSSA

Nopeasti ja tehokkaasti yhtenäinen ilme yrityksen henkilöstökuville

Aina henkilöstökuvaus ei ole mahdollista asiakasyrityksen tiloissa ja tuolloin loistava vaihtoehto onkin kuvauttaa joko koko henkilöstö tai yksittäiset työntekijät Foto Bakeryn viihtyisällä studiolla Helsingin Sörnäisissä.

Valokuvauksen kesto studiolla on noin 10 minuuttia per henkilö ja mieluisa kuva on asiakkaan valittavissa heti kuvauksen jälkeen tietokoneen näytöltä, minne valokuvat siirtyvät kamerasta reaaliajassa.

Kuvauksen hinta (89€ + alv 24%) sisältää 1 valmis kuva kevyesti käsiteltynä sekä digitaalisesti toimitettuna. Maksu suoritetaan laskulla kuvauksen jälkeen.

Valittavissa on useita eri värisiä kuvaustaustoja ja tarvittaessa kuvien syväys toivomaanne taustaan tai taustan poisto onnistuu lisähintaan 10€/kuva.

Tervetuloa studiolle

Foto Bakeryn studio on näyttävä ja viihtyisä 170m2 tila täynnä luonnonvaloa. Studio sijaitsee Helsingin Sörnäisissä, helppojen kulkuyhteyksien varrella.

Studiolla voi kuvata henkilöstökuvia perinteisillä yksivärisillä taustoilla, tai niin että tilat näkyvät kuvissa taustalla.

valokuvausstudio-helsinki-11

Onko aika uusia CV-kuva tai profiilikuva?

HENKILÖSTÖKUVAT

Edustavat henkilöstökuvat yrityksenne kasvoista

YRITYSKUVAT

Laadukkaat kuvat yrityksenne toiminnoista, palveluista ja tuotteista

TAPAHTUMAKUVAT

Dynaamiset kuvat kaikenkokoisista yritystapahtumista

Soita ja kysy lisää!