fbpx

Valokuvaaja esittäytyy

Case Tilana LKV

Valokuvatuotanto

Tilana LKV

Henkilöstökuvien ja brändikuvien kuvaaminen samalla kertaa

Kustannustehokkainta pienissä ja keskisuurissa yrityksissä on kuvata henkilöstö ja brändikuvat yhdellä ja samalla kerralla. Asiantuntijayrityksissä brändikuvat ovat useimmiten kuvia, joissa ihmiset työskentelevät, ovat vuorovaikutuksessa keskenään tai asiakkaiden kanssa.

 

Asiakkaan palaute

”Tunnelma valokuvauksessa oli miellyttävä. Vaikka kuvattavat eivät ole luonnostaan innokkaita poseeraajia, silti kuvaushetki oli luonteva. Kuvaustilanne sujui mielestämme näppärästi. Valokuvaaja antoi hyvin kommentteja kuvausideoihimme ja kuvauspäivän muutokset sujuivat joustavasti. Tarvittavat ammattitason kuvausvälineet olivat mukana, jotta saatiin kerralla paljon erilaisia kuvia.

Kuvaukseen oli varattu aikaa muutama tunti ja saimme useassa eri kohteessa kuvia. Mielestämme kuvauspäivä oli erittäin tehokas ja saimme viestintään ja markkinointiin suuren määrän korkealaatuisia kuvia. Kuvat tulivat ripeästi ja sovitun aikataulun mukaisesti. Oli mukava selata yhdessä kaikki materiaalit ja valita tilattavat kuvat. Positiivinen yllätys oli, että valintakansiossa oli jo valmiiksi omalla brändivärillä käsitelty kuvia!

Olimme todella tyytyväisiä kuvaukseen  ja runsaasta määrästä valokuvia pystyi hyvin valitsemaan jokaiselle itseä miellyttävät kuvat. Olemme käyttäneet uusia kuvia mm. LinkedIn-palvelussa, www-sivuilla ja omissa somekanavissa.” 

Tilana LKV Lohja / Marika Långström

Production

Asiakas: Tilana LKV

Valokuvaaja: Sanna Nuutinen

Asiakkaan kotisivuille: Tilana LKV

 

Ota yhteyttä tästä ja varaa valokuvaus!

Soita ja kysy lisää!