fbpx

Viimeisimmät artikkelit

Foto Bakery

BLOGI

Seuraa blogiamme ja nappaa herkullisimmat tärpit valokuvauspalveluiden hankkimiseen ja toteuttamiseen sekä yritysten kuvallisen viestinnän tehostamiseen liittyen.

Kuvatarpeiden sisällyttäminen markkinoinnin vuosikelloon

Tunnistatko (ja tunnustatko!) tilanteen, jossa some-postaus tai muu markkinoinnin julkaisu on valmiina mutta sopiva kuva- tai videomateriaali puuttuu just sillä hetkellä? Ennakoinnista ja suunnittelusta on harvemmin haittaa, ja yrityksen kuvatuotantoja kannattaakin pyrkiä ajoittamaan esimerkiksi markkinoinnin vuosikellon mukaisesti.

Digitalisaation myötä ensivaikutelma on siirtynyt verkkoon – mikä on valokuvien vaikutusvoima asiantuntijan valinnassa?

Kun yritysten, palveluntarjoajien ja asiantuntijoiden valinta ei määräydy pelkkien suositusten tai referenssien pohjalta, moni tekee valintansa kuvien perusteella. Yleisesti ottaen kuvien voima on kiistaton. Ne voivat herättää tunteita, luoda mielikuvia ja vakuuttaa meidät jostakin ilman sanoja. Tässä blogikirjoituksessa pohdimme, kuinka moni meistä valitsee palveluntarjoajan tai asiantuntijan valokuvien perusteella ja mikä asiantuntijoiden kuvissa tai henkilöstökuvissa on merkittävää.

Visualisoi viestisi ketterän kuvakumppanin avulla

Viestinnän tulee olla ennen kaikkea joustavaa ja reagoivaa, kun jaetaan tietoa ja huolehditaan avoimesta vuorovaikutuksesta niin asiakkaiden, työntekijöiden, sijoittajien, median kuin muidenkin sidosryhmien kanssa. Ei varmastikaan tule uutisena, kuinka keskeinen ja tehokas väline visuaalisuus on tämän päivän yritysviestinnässä. Ketterä kuvakumppani viestinnän tukena säästää yrityksen aikaa ja vaivaa tuottamalla kuvia viestinnän nopeastikin muuttuviin tarpeisiin ja aina kun tarvitaan kuvamateriaalia esimerkiksi tiedotteeseen, kampanjaan tai tapahtumaan. Lue tästä blogikirjoituksesta lisää visuaalisen viestinnän mahdollisuuksista yritysviestinnässä!

Henkilöstökuvat tuovat yrityksen lähemmäs asiakkaita

Yrityksen asiantuntijuutta, palveluja ja tuotteita kannattaa tuoda esiin henkilöiden kautta, eikä jäädä kasvottomaksi. Kuvat yrityksen työntekijöistä esimerkiksi nettisivuilla ja muussa viestinnässä herättävät luottamusta ja kiinnostusta katsojassa, sekä tekevät yrityksestä helpommin lähestyttävän. Tässä artikkelissa käsittelemme henkilöstökuvien tarkoitusta, mahdollisuuksia sekä käytännön järjestämistä.

Timanttiset tiimikuvat

Yritysten tiimikuvat eivät ole enää vain pakollinen osa markkinointia – vaan tilaisuus tuoda yrityksen inhimillisiä arvoja esiin.

Yrittäjä, miksi tarvitset laadukkaita valokuvia?

Visuaalinen sisältö nappaa potentiaalisen asiakkaan huomion heti ensimmäisenä, joten yrityksen valokuviin kannattaa todellakin panostaa.

Loistavia vinkkejä kuvapankkikuvien käyttöön ja valintaan!

Kuvapankkikuvia saattaa välillä nappailla summamutikassa yksittäisiin tarkoituksiin ilman sen suurempaa pohdintaa. Kaikella viestinnällä on kuitenkin roolinsa brändin rakentamisessa. Hyvin suunniteltu kuvapankkikuvien käyttö on oiva tilaisuus luoda ja vahvistaa brändimielikuvaa!

Uusi suomalainen kuvapankki ratkaisee yritysten ja julkisen sektorin kuvitushaasteet

Tänä päivänä yrityksillä ja julkisilla tahoilla on jatkuva tarve kuvittaa viestintäänsä. Kuvituskuvien hankkiminen kuvapankeista on kuitenkin kimuranttia: kilpailijat voivat hyödyntää samoja kuvia, eikä tunnelmakaan aina viittaa kotimaiseen alkuperään.

Tärkeät tipsit yrityksille kun suunnittelette valokuvauksen ostamista

Kun lähdette yrityksessänne suunnittelemaan valokuvauspalveluiden hankkimista, saattaa mieleen herätä monia kysymyksiä siitä, minkälaisia asioita kannattaa ottaa huomioon. Siispä koostin tähän julkaisuun tärkeimmät seikat, jotka vaikuttavat kuvauksen hintaan ja auttavat oikean valokuvaajan löytämisessä.

Kädessä kamera ja kaulin

Olenhan yritykseni kasvot ja sydän! Tämä sama Sanna Nuutinen – valokuvaaja, jolla on loppumaton into toteuttaa kuvia ihmisistä.
Eivät asiakkaat (välttämättä) halua nähdä siloiteltuja kuvia kulisseista. He haluavat nähdä ihan sen aidon ihmisen siellä, joka yritystä pyörittää. Uskon että se on tätä päivää – vai mitä olette mieltä?
Oli miten oli, niin minua ei tulla näkemään huvijahdeilla skumppalasi kädessä – just not my cup of tea. Kädessäni pysyy kuitenkin tukevasti monia muita asioita, kuten kamera, imurin varsi, kahvikuppi ja tietysti tuo brändiini sopiva puinen kaulin 😉

Soita ja kysy lisää!