fbpx

Valokuvaaja esittäytyy

Foto Bakery

BLOGI

Vinkkejä valokuvauspalveluiden hankkimiseen ja toteuttamiseen, sekä valokuvaajan näkemystä yritysten kuvallisen viestinnän tehostamiseen.

Tärkeät tipsit yrityksille kun suunnittelette valokuvauksen ostamista

Kun lähdette yrityksessänne suunnittelemaan valokuvauspalveluiden hankkimista, saattaa mieleen herätä monia kysymyksiä siitä, minkälaisia asioita kannattaa ottaa huomioon. Siispä koostin tähän julkaisuun tärkeimmät seikat, jotka vaikuttavat kuvauksen hintaan ja auttavat oikean valokuvaajan löytämisessä.

Kädessä kamera ja kaulin

Olenhan yritykseni kasvot ja sydän! Tämä sama Sanna Nuutinen – valokuvaaja, jolla on loppumaton into toteuttaa kuvia ihmisistä.
Eivät asiakkaat (välttämättä) halua nähdä siloiteltuja kuvia kulisseista. He haluavat nähdä ihan sen aidon ihmisen siellä, joka yritystä pyörittää. Uskon että se on tätä päivää – vai mitä olette mieltä?
Oli miten oli, niin minua ei tulla näkemään huvijahdeilla skumppalasi kädessä – just not my cup of tea. Kädessäni pysyy kuitenkin tukevasti monia muita asioita, kuten kamera, imurin varsi, kahvikuppi ja tietysti tuo brändiini sopiva puinen kaulin 😉